ABS кант траки

ABS кант траки со еднобојни декори

Блажич колекцијата содржи 300 декори на залиха за кои нема ограничувања за минимални количини при нарачка на стандардни ширини. Може да се изберете помеѓу еднобојните декори од сите познати производители на оплеменети плочи на иверки - од висок сјај до се попопуларните супер мат површини. По барање, може да се направи еднобоен декор на ABS трака според RAL или NCS карта на бои, во барана површина, дебелина, ширина и посакуван сјај.

За повеќе информации кликнете тука

ABS кант траки со дрвен декор

Во колекцијата Блажич можете да бирате меѓу 500 дрвни декори на ABS кант траки за сите реномирани производители на оплеменети плочи на иверки. Асортиманот на ABS кант траки го прошируваме во зависност од понудата на нови оплеменети плочи на иверки кои се достапни на пазарот. Сите декори се достапни во дебелина од 2 mm и 0,45 mm, а повеќето декори и во дебелина од 1 mm. Достапни се сите стандардни ширини на траки. По барање, може да се направи ABS трака што идентично ќе одговара на одредена оплеменета плоча иверка во однос на декорот и структурата.

За повеќе информации кликнете тука

ABS кант траки со фантазиски декор

На залиха имаме повеќе од 50 фантазиски декори, како и декори со имитација на камен, мермер и текстил за сите реномирани производители на оплеменети плочи на иверки. Сите декори се достапни примарно во дебелина од 1 mm во сите стандардни ширини.

За повеќе информации кликнете тука

ABS кант траки со висок сјај

Блажич колекцијата на ABS кант траки опфаќа 50 еднобојни и дрвни декори во висок сјај за реномираните производители на оплеменети плочи на иверки. ABS траките со висок сјај се достапни на залиха во дебелина од 1 mm и во сите комерцијални ширини, и сите се површински заштитени со заштитна фолија која го спречува оштетувањето на траките за време на кантирањето. По барање, може да се направи декор на ABS трака во висок сјај според RAL или NCS карта на бои.

За повеќе информации кликнете тука

ABS кант траки со површински слој од алуминиум

Производителите на мебел можат да користат и кант траки кои нудат ексклузивен изглед. ABS кант траката со алуминиумски слој на површината му дава на мебелот исклучително модерен изглед. Можете да изберете помеѓу три различни видови на алуминиумски завршен слој - брусен алуминиум, мат алуминиум и алуминиумски сјај, достапни во дебелина од 1 mm и во сите ширини. ABS кант траките со алуминиумски слој се заштитени со заштитна фолија која по кантирањето се отстранува.

За повеќе информации кликнете тука

ABS кант траки за бразди (фалц) на вратни крила

На барање за производителите на внатрешни врати нудиме ABS кант тракa специјално направенa и прилагоденa за браздата (фалц) на вратните крила. ABS кант траката има припремени пред-резови на местата каде што истата треба да се превитка во однос на вратното крило. Дебелината на ABS кант траките е 1 mm, а достапни се за нарачка во ширини од 57 mm, 62 mm и 68 mm.

За повеќе информации кликнете тука

Каталог

Површини на ABS траки

Subscribe to

© Blažič robni trakovi. Online store by Shopamine. Cookie Settings My Data

This website uses cookies for it to function properly. These cookies do not store any personal information.With further use of this website you agree to our cookie policy.

More Information
Cookie policy for website Blažič robni trakovi

What are cookies?

Cookies are small files, which the server sends to the user's browser while browsing the website. Received cookie is then loaded to the device (computer, tablet, smart phone) that is used to access the website.

Websites use different types of cookies.

  1. Website uses cookies that are mandatory for site's basic functionality and among other things allow the user to add items to basket, go to checkout, etc.
  2. Website uses cookies that gather information of the usage of the website. These tracking cookies enable the analysis of visits and browsed content. These cookies are anonymous and do not allow the tracking of specific identified user.
  3. Website uses cookies that enable anonymous tracking of information. These advertising cookies are used to tailor our advertising to your needs.

With further use of this website you agree to our cookie policy. You can always change your cookie settings by clicking the link in the footer of this page.

Your Settings

These are always enabled cookies required for basic site functionality. These include cookies that allow you to be remembered as you explore the site within a single session or, if you request, from session to session. They help make the shopping cart and checkout process run smoothly as well as assist in security issues and conforming to regulations.

These analytics cookies allow us to improve the site's functionality by anonymously tracking usage. In some cases these cookies improve the speed with which we can process your request, allow us to remember site preferences you've selected and help connect you to your social networks.De-selecting these cookies may result in poorly-tailored recommendations and slow site performance. You also may not be able to share effectively with Facebook, Twitter, or other social networks.

These cookies collect information to help better tailor advertising to your interests. The data collected is anonymous; it is not collected with any personal information you may have shared about yourself. De-selecting these cookies may result in seeing advertising that is not as relevant to you.