Галантерија

Пластична галантерија

Пластичниот асортиман опфаќа производи кои се вградуваат или додаваат во мебелот и овозможуваат едноставни функционални решенија. Во оваа група на производи спаѓаат тркалца за мебел, ногарки, профили за мебел, како и различни видови на кујнски подножја и завршни лајсни.  

Блажич е ексклузивен застапник на италијанскиот производител OPES, кој е основан во 1980 година и до денес е еден од водечките производители на додатоци за кујнски и друг вид на мебел. 

Повеќе информации за компанијата OPES ќе најдете тука

Дрвена галантерија

Дрвениот асортиман на производи се состои од типли, прачки, покривни чепови, каписли, плочести типли и смолници во најразлични димензии. Иако мали, овие елементи се неопходни во процесот на производство на мебел.

Метална галантерија

Блажич нуди широк спектар на производи кои се користат за изработка на канцелариски мебел - ногарки и конструкции за маси, метални потпорни држачи и конектори кои се неопходни елементи при производството на канцелариски мебел. Програмата е дополнета со додатоци како што се држачи за компјутерски куќишта, метални конзоли и вентилациски решетки. Целокупниот асортиман на метална галантерија е изработен со CNC – технологија (заварување со робот, ласерски разрез) и електростатски боен, со долг век на траење и без ризик од корозија. Достапни се во различни димензии, површински обработки и нијанси на бои. Повеќето производи се резултат на заедничка соработка и развој со словенечки производители.

Каталог

Subscribe to

© Blažič robni trakovi. Online store by Shopamine. Cookie Settings My Data

This website uses cookies for it to function properly. These cookies do not store any personal information.With further use of this website you agree to our cookie policy.

More Information
Cookie policy for website Blažič robni trakovi

What are cookies?

Cookies are small files, which the server sends to the user's browser while browsing the website. Received cookie is then loaded to the device (computer, tablet, smart phone) that is used to access the website.

Websites use different types of cookies.

  1. Website uses cookies that are mandatory for site's basic functionality and among other things allow the user to add items to basket, go to checkout, etc.
  2. Website uses cookies that gather information of the usage of the website. These tracking cookies enable the analysis of visits and browsed content. These cookies are anonymous and do not allow the tracking of specific identified user.
  3. Website uses cookies that enable anonymous tracking of information. These advertising cookies are used to tailor our advertising to your needs.

With further use of this website you agree to our cookie policy. You can always change your cookie settings by clicking the link in the footer of this page.

Your Settings

These are always enabled cookies required for basic site functionality. These include cookies that allow you to be remembered as you explore the site within a single session or, if you request, from session to session. They help make the shopping cart and checkout process run smoothly as well as assist in security issues and conforming to regulations.

These analytics cookies allow us to improve the site's functionality by anonymously tracking usage. In some cases these cookies improve the speed with which we can process your request, allow us to remember site preferences you've selected and help connect you to your social networks.De-selecting these cookies may result in poorly-tailored recommendations and slow site performance. You also may not be able to share effectively with Facebook, Twitter, or other social networks.

These cookies collect information to help better tailor advertising to your interests. The data collected is anonymous; it is not collected with any personal information you may have shared about yourself. De-selecting these cookies may result in seeing advertising that is not as relevant to you.