Алат и амбалажа

Електричен и рачен алат

Без разлика дали сте производител на мебел, градежник, инсталатер или занаетчија,  - секако дека ви потребен батериски или електричен алат, рачен алат и други додатоци во рамките на вашите работни потреби. Ние нудиме познати брендови кои гарантираат задоволство при користењето.


Makita (http://www.makita-see.com/)

Исклучителен квалитет, ергономски дизајн и долг живот се општо познати карактеристики на производите на Макита. Во областа на батериски машини, Макита е еден од најголемите производители на висококвалитетен алат кој во моментов ги диктира трендовите на развој на технологијата на Lithium-ion батерии кои даваат до 330% поголема ефикасност и се 40% полесни од другите технологии (Ni-Cd или Ni-MH).

Гарантираме големо задоволство и гаранција за квалитет при употреба на Макита производите. Исто така нудиме целосен асортиман на резен и друг алати, како и прибор за работа. Каталошки материјал на следниот линк http://www.makita-see.com/katalozi-mk.html

Wolfcraft (http://www.wolfcraft.com/en/company/worldwide/index.html)

Wolfcraft GmbH е компанија основана од страна на Роберт Волф во 1949 година и направи значеен придонес во основањето на do-it-yourself индустријата во Германија. Работи како производител и дистрибутер на алати и прибор за електричен алат. Продавниците и специјализираните продажни салони се нивните главни клиенти. Менаџментот на компанијата е со седиште во Kempenich во планините Ајфел.

Wolfcraft е меѓународно активна компанија со извозен удел од 70% и има своја продажна сила во многу европски земји, како и голем број трговски и дистрибутивни партнери низ целиот свет.

Со повеќе од 450 вработени кои работат во 16 земји, компанијата има добиено бројни награди за своите производи, вклучувајќи ги и "red dot design award" за производите "One-hand clamp" и "Quickfix". Wolfcraft во моментов нуди околу 2.500 производи.


Ferm (http://www.ferm.com/en_/)

Ferm е меѓународно реномиран бренд на електричен алат од Холандија. Од основањето во 1965 година, Ferm дизајнира и развива електрични алати со висок квалитет за употреба во областа на режење, дупчење, рендосување, сечење, брусење и мелење. Сите алати се дизајнирани и тестирани во согласност со строгите европски стандарди и во согласност со најновите барања за безбедност при работа.

Во моментов, со помош на локалните дистрибутери Ferm извезува алат во повеќе од 40 земји во светот. Продажбата кон дистрибутерите се врши од магацинот во Холандија, како и директно од фабриката. Ferm се шири брзо кон целта да биде светски лидер за алат.

Тим на посветени експерти и инженери развива и дизајнира алат и прибор со висок квалитет. Низ години на искуство, Ferm се соочува и успешно ги реализра специфичните потреби и барања на корисниците. Ова резултира со разновиден спектар на производи каде квалитетот, перформансите и ергономскиот дизајн се најважни.

Изборот на Ferm е избор на сигурен и достапен алат со висок квалитет.

Алат и помошен прибор BTI Befestigungstechnick Germany                                  (http://www.bti.de/de/service/sicherheitsdatenblaetter.php)

Алат и помошен прибор  BTI Германија – проверено загарантиран квалитет! Завртки, сортирни куфери, стеги за дрво, корпусни стеги, убодни пили, крунски пили, влошки, длета, бургии, магнетни наставливи држачи, метра ....

Каталошки материјал на следниот линк https://www.docdroid.net/YRKx1Jl/bti-si-2016-v5-hq.pdf.html


BASE Protection  http://www.baseprotection.com/en/

Base Protection е италијанска компанија специјализирана за обувки. Во својата обемна производствена програма Base Protection има девет основни линии заштитни обувки наменети за употреба во сите индустриски гранки: градежништво, тешка индустрија, услужни дејности, одржување, земјоделие, инфраструктура, занаетчиство… Секоја линија се состои од бројни различни модели, чиј вкупен број надминува сто и педесет. Изборот на величини е импресивен (34-49) и прилагоден на дејноста и вообичаената структура на работниците во неа. За комплетирање на понудата, во своето производствено портфолио Base Protection вклучи и чорапи и влошки за обувките. Сите производи на Base Protection ги задоволуваат најновите норми за заштита при работа и ги поседуваат потребните сертификати.


Амбалажа

Групата на помошни материјали како амбалажните со својата улога и значење, особено во последните фази на производството, обезбедуваат мебелот да се достави до крајните потрошувачи неоштетен.

In addition to mandatory cookies, we also use analytical and advertising cookies, as well as social network cookies on the Blažič robni trakovi website.

If you agree with this, please click on the I ACCEPT button. For a detailed description and in order to set the use of individual cookies, click on the COOKIE SETTINGS link.

×
Managing cookies on the Blažič robni trakovi website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.