Лакови и лепила

Лепила и средства за чистење

Нашата понудата е составена од сите видови на лепила, силикони, коректурни производи и средства за чистење за дрвната индустрија и индустријата за производство на мебел. Блажич застапува угледни и иновативни брендови кои со години ги задоволуваат потребите на клиентите во целиот свет, како за општа потрошувачка и занаетчиство, така и во индустријата во целина. 

На нашите клиенти ние нудиме производи со висок квалитет и избалансиран асортиман, како и процесот на know-how и сеопфатни решенија за нивно користење.

Лепила

Henkel држи водечка глобална позиција на пазарот во индустрискиот и потрошувачкиот сектор низ целиот свет преку своите реномирани брендови и врвни технологии. 

За комплетирање на продажниот асортиман наменет за дрвната индустрија и индустријата за мебел, Блажич го инкорпорира во својата понуда асортиманот на лепила HENKEL со врвен квалитет -  EVA (Ethylene-VinylAcetate)  и  PUR (Polyurethane) лепила за кантирање во гранули и патрони, потоа дисперзиски PUR (Polyurethane) и PVAc (Polyvinyl acetate) лепила, како и топливи средства за чистење на лепило.

Технички листови:

Индустриски органски растворувачи на лепило

 
Средствата за чистење и козметика во индустријата се неопходен дел од целокупниот процес на комплетирање на производот и постигнување на неговиот завршен естетски изглед и функционалност. 
  
Блажич во својата понуда ги нуди индустриските органски растворувачи на лепило, како и корективна дрвна козметика на FSG Schäfer GmbH од Германија кои поседуваат исклучителен квалитет и реноме.
 
Технички листови:
 

Лакови и масла за мебел

Убаво висококвалитетно парче мебел дава пријатно чувство на удобност. За чувство да трае, неопходна е заштита на површина на дрвото од вообичаената употреба и абење. Ова лесно може да се постигне со користење на лакови и масла со врвен квалитет произведени од страна на Адлер, еден од водечките австриски производители на средства за премачкување.

Технички листови:

Премази

Дрвото како обновлив материјал создава пријатна атмосфера и амбиент кој нуди мир и релаксација. Премазите за дрво од Адлер овозможуваат на вашиот мебел сосема индивидуален печат. Со векови, користејќи најразлични премази луѓето се обидуваат да ги задржат и нагласат природните убавини на дрвото. Кон таа традиција, Адлер нуди широк спектар на премази за дрво кои ги исполнуваат очекувањата поврзани со дизајнот, облагородувајќи најразлични дрвни видови. Модните трендови денес значително брзо се менуваат и тоа бара континуирано прилагодување на тоновите на бои и визуелните ефекти. Покрај подобрување на изгледот на мебелот, премазите Адлер играат и друга улога -  рационалниот третман денес значи балансирање на различните нијанси на бои со користење на премази. Едноставно кажано: користење на премаз за дрвени површини значи облагородување на мебелот.

Заштитни премази

Купувачи на производите на Адлер не се само столари и производители на мебел, туку исто така и сликари и познавачи на кои дрвенаријата им е хоби. Инвестициите кои компанијата ги прави во истражување и развој го категоризираат Адлер меѓу водечките компании во Европа во областа на заштитни премази.

In addition to mandatory cookies, we also use analytical and advertising cookies, as well as social network cookies on the Blažič robni trakovi website.

If you agree with this, please click on the I ACCEPT button. For a detailed description and in order to set the use of individual cookies, click on the COOKIE SETTINGS link.

×
Managing cookies on the Blažič robni trakovi website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.