Кујнски мијалници и арматури - ALVEUS Словенија

structure_alveus_logo_en1.gif (160×50)

ALVEUS е еден од најголемите европски производители на кујнски мијалници и соодветна кујнска опрема со најдолга традиција. Компанијата е основана во 1955 година и до сега има испорачано милиони кујнски мијалници, кујнски чешми, гастрономски тави и додатоци. Alveus има водечка позиција на пазарот во голем број европски земји и е препознатлив по својата доследност, квалитет и стилски дизајн. 

Комбинација од супериорна "германска" функционалност, поддржана со доживотна гаранција и силно италијанско влијание врз иновативниот дизајн на производите го прави Alveus освежувачки различен на пазарот. Boutique палетата на кујнски мијалници од Alveus е врвна колекција на уникатни и специјални производи прилагодени за многу побогатите купувачи на кујни. 

Alveus е бренд кој припаѓа на групацијата Kovinoplastika Loz. Компанијата Kovinoplastika Loz е акционерско друштво кое има интерес и know-how во металната и пластичната индустрија. Нејзините главни области на производство се: кујнски мијалници, оков за врати и прозорци, алати за автомобилската и други индустрии. Меѓу своите клиенти и стратешки партнери се вбројуваат BMW, Gorenje, Rational, Renault, Bosch и PSA Peugeot Citroen. Оперативните системи на компанијата содржат сертификати за квалитет и животна средина, како што се сертификатите ISO9001, ISO14001 и ISOTS16949.

Корпи за сортирање на отпад - VIBO Италија

Се повеќе домаќинства се придржуваат на задолжителните системи за сортирање на отпадот, па затоа овие системи стануваат сѐ попопуларни. Домаќинствата одделно собираат органски отпад, класичен домашен отпад, пластична амбалажа, стакло и хартија. Во моментов, Блажич нуди системи со две, три или четири корпи за сортирање.

  • Извлечните системи имаат жичани кошари и пластични корпи со капаци монтирани на водилки на Grass Dynamic XP со меко затворање
  • Системот има 3D-прилагодување на предниот панел
  • Извлечните системи имаат 4 прицврстувачи за предниот панел (освен VIKO S40/2B моделот)
  • Водилките може да се монтираат во горната или долната зона
  • Корпите се хромирани во 5 слоја со вкупна дебелина од најмалку 35 микрони

Корпи за сортирање на отпад - FRANKE Швајцарија

Со системите FRANKE грижата за заштита на животната средина станува леснотија. Ергономски дизајн со интелигентни, функционални детали за едноставно користење, идеална искористеност на просторот и оптимална хигиена се само некои од предностите на системите за сортирање на отпадот на Franke.

Каталог

Subscribe to

© Blažič robni trakovi. Online store by Shopamine. Cookie Settings My Data

This website uses cookies for it to function properly. These cookies do not store any personal information.With further use of this website you agree to our cookie policy.

More Information
Cookie policy for website Blažič robni trakovi

What are cookies?

Cookies are small files, which the server sends to the user's browser while browsing the website. Received cookie is then loaded to the device (computer, tablet, smart phone) that is used to access the website.

Websites use different types of cookies.

  1. Website uses cookies that are mandatory for site's basic functionality and among other things allow the user to add items to basket, go to checkout, etc.
  2. Website uses cookies that gather information of the usage of the website. These tracking cookies enable the analysis of visits and browsed content. These cookies are anonymous and do not allow the tracking of specific identified user.
  3. Website uses cookies that enable anonymous tracking of information. These advertising cookies are used to tailor our advertising to your needs.

With further use of this website you agree to our cookie policy. You can always change your cookie settings by clicking the link in the footer of this page.

Your Settings

These are always enabled cookies required for basic site functionality. These include cookies that allow you to be remembered as you explore the site within a single session or, if you request, from session to session. They help make the shopping cart and checkout process run smoothly as well as assist in security issues and conforming to regulations.

These analytics cookies allow us to improve the site's functionality by anonymously tracking usage. In some cases these cookies improve the speed with which we can process your request, allow us to remember site preferences you've selected and help connect you to your social networks.De-selecting these cookies may result in poorly-tailored recommendations and slow site performance. You also may not be able to share effectively with Facebook, Twitter, or other social networks.

These cookies collect information to help better tailor advertising to your interests. The data collected is anonymous; it is not collected with any personal information you may have shared about yourself. De-selecting these cookies may result in seeing advertising that is not as relevant to you.