Фолии и ламинати

Меламински фолии, BauschLinnemann

TecoFOIL се квалитетни фолии произведени од BauschLinnemann Германија, направени од специјални хартии печатени во имитации на дрвни декори, еднобојни или фантазиски декори. Фолиите се импрегнирани со дуропластични смоли и лакирани со еколошки премази. Тие примарно се наменети за обложување на рамна површина на вратни крила, каси и первази на врати, потоа обложување на различни профили на мебел, а исто така се користат и како темел фолии за понатамошно боење, балансирачки фолии за фурнири и слично. На барање, постојат повеќе од сто дрвни и еднобојни декори достапни со различен квалитет.

Повеќе за меламинските фолии BauschLinnemann ќе најдете тука

PVC фолии, Gislaved Folie

PVC фолиите од производителот Gislaved Folie Шведска се користат за 3D обложување на елементи од мебел во вакум или мембрански преси. PVC фолиите се достапни во ролни со дебелина од 0,35 mm. По нарачка достапни се фолии во тренд дрвни и еднобојни декори, во мат и различни површински структури.

Повеќе за PVC фолиите на Gislaved Folie ќе најдете тука

Ламинати, Lamitex

Ламинатите на компанијата Lamitex се нова генерација на ламинати наменети првенствено за производителите на внатрешни врати, како и за производителите на мебел. Широкиот асортиман на квалитетни производи кои не содржат формалдехид нуди богат избор на декори, вклучувајќи ги имитација на дрво, режано дрво, површини со длабинска структура, мат и површини со висок сјај. Нашиот голем избор на повеќе од шеесет декори на залиха е интересен за употреба како во индивидуалното, така и во сериското производство.

Повеќе за ламинатните фолии на Lamitex ќе најдете тука

Ламинати, Melaplast

Квалитетните CPL (Continuous pressure laminates) ламинати од Melaplast се наменети пред сè за обложување на рамни површини на вратни крила, вратни каси и первази. Поради нивната висока отпорност кон гребење и абење, се користат за вертикални и за хоризонтални површини како што се врати, маси и разни површини за седење, односно секаде каде што е потребно да се постави површина со висока отпорност. Достапни се во ролни како и во други формати со дебелина од 0,2 mm до 1,2 mm. Имаме повеќе од шеесет дрвни, фантазиски и еднобојни декори, како и декори со изглед на вистински алуминиум.

Повеќе за CPL фолиите на Melaplast ќе најдете тука

Декоративни ламинати, Organoid

Декоративните облоги Organoid® воодушевуваат со својот природен изглед и автентичност. Направени се од природни суровини нанесени на HPL (High Pressure Laminate) основна површина. Комплексната производна постапка за изработка на ламинатот во голема мера е рачна, поради што облогата во најголем дел ги задржува повеќето од нејзините природни уникатни карактеристики и овозможува исклучително сетилно искуство. При производството на декоративните облоги Organoid® во Тирол, срцето на Алпите во Австрија, се применуват еколошки одржливи производни техники со 100% зелена електрична енергија, 100% биолошко разградливи врзива без биоциди, пластификатори и растворувачи. Се употребуваат исклучиво природни материјали од автентични извори, кои вообичаено не се употребуваат во конвенционалното производство. Исто така при транспорт на материјалите се зема предвид влијанието врз трансферот од најкратките дистанци во регионот. Ова е единствениот начин да се постигне единствен изглед со автентични мириси и природно чувство на допир кој инспирира восхит.

Повеќе за декоративните облоги на Organoid ќе најдете тука

In addition to mandatory cookies, we also use analytical and advertising cookies, as well as social network cookies on the Blažič robni trakovi website.

If you agree with this, please click on the I ACCEPT button. For a detailed description and in order to set the use of individual cookies, click on the COOKIE SETTINGS link.

×
Managing cookies on the Blažič robni trakovi website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.