Претставување на компанијата

ТРАДИЦИЈА

Blažič robni trakovi d.o.o. Ljubljana е компанија основана во 1987 година, а во Македонија е присутна преку Блажич Скопје од јануари 2010 година.

ВРАБОТЕНИ

Нашите вработени овозможуваат експертите во индустријата за производство и трговија на мебел, како и занаетчиите да работат непречено.

СЕДИШТЕ

Седиштето на групацијата е во Љубљана организирано на 9.000м2 магацински и деловен простор.

ВРЕДНОСТИ

Наши вредности се квалитет, сигурност, флексибилност, знаење во пронаоѓање на решенија и креирање на напредни идеи за дрвната индустрија и индустријата за мебел.

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНОСТ

Blažič robni trakovi d.o.o. Ljubljana е специјализирана компанија за производство на рабни (кант) траки и дистрибуција на репроматеријали за индустријата за мебел.

ЛИДЕР ВО ПОНУДАТА НА КАНТ ТРАКИ НА ПАЗАРОТ

Имаме најголем избор на декори во различни бои и структури, во различни дебелини и ширини. Располагаме со фурнирски траки од 50 дрвни видови, ABS траки во повеќе од 850 декори со различни дебелини и ширини, како и меламински кант траки во 80 различни декори.

ЦЕЛИМЕ КОН ВРВОТ

Ние сме водечки дистрибутери на кант траки во Европа и ексклузивен застапник на бројни реномирани брендови на производи за пазарите на Словенија, Европа и Балканот. На македонскиот пазар целиме кон достигнување на врвната позиција во однос на квалитет и препознатливост.

ПРОДАЖНИ ЛОКАЦИИ

Покрај во Словенија, компанијата Блажич е присутна во балканските држави со трговија на големо и мало. Изложбено-продажниот и магацинскиот простор во Македонија се наоѓа во Индустриската зона Визбегово во Скопје, со понуда на широк асортиман различни производи.

РЕШЕНИЈА ЗА МЕБЕЛОТ КОЈ ГО ПРОИЗВЕДУВАТЕ

Секојдневно продолжуваме да ги вложуваме нашите најголеми напори за да обезбедиме не само производи, туку сеопфатни решенија за мебелот кој вие го произведувате.

АСОРТИМАН

Нудиме широк асортиман на производи кои се достапни во нашиот изложебно-продажен салон.

ОДЛИЧНА УСЛУГА

Нашиот тим ви стои на располагање за сите ваши прашања и нуди помош во наоѓање решенија за вашите технички проблеми со кои се соочувате. Поддршката за нашите клиенти е основна задача на нашиот продажен тим.

РАЗВОЈ

Нашата мисија е да го следиме развојот и трендовите на светските пазари и да ги приближиме до нашите клиенти. Застапуваме околу 80 реномирани производители низ светот со долгогодишна традиција во развој и квалитет.

Subscribe to

© Blažič robni trakovi. Online store by Shopamine. Cookie Settings My Data

This website uses cookies for it to function properly. These cookies do not store any personal information.With further use of this website you agree to our cookie policy.

More Information
Cookie policy for website Blažič robni trakovi

What are cookies?

Cookies are small files, which the server sends to the user's browser while browsing the website. Received cookie is then loaded to the device (computer, tablet, smart phone) that is used to access the website.

Websites use different types of cookies.

  1. Website uses cookies that are mandatory for site's basic functionality and among other things allow the user to add items to basket, go to checkout, etc.
  2. Website uses cookies that gather information of the usage of the website. These tracking cookies enable the analysis of visits and browsed content. These cookies are anonymous and do not allow the tracking of specific identified user.
  3. Website uses cookies that enable anonymous tracking of information. These advertising cookies are used to tailor our advertising to your needs.

With further use of this website you agree to our cookie policy. You can always change your cookie settings by clicking the link in the footer of this page.

Your Settings

These are always enabled cookies required for basic site functionality. These include cookies that allow you to be remembered as you explore the site within a single session or, if you request, from session to session. They help make the shopping cart and checkout process run smoothly as well as assist in security issues and conforming to regulations.

These analytics cookies allow us to improve the site's functionality by anonymously tracking usage. In some cases these cookies improve the speed with which we can process your request, allow us to remember site preferences you've selected and help connect you to your social networks.De-selecting these cookies may result in poorly-tailored recommendations and slow site performance. You also may not be able to share effectively with Facebook, Twitter, or other social networks.

These cookies collect information to help better tailor advertising to your interests. The data collected is anonymous; it is not collected with any personal information you may have shared about yourself. De-selecting these cookies may result in seeing advertising that is not as relevant to you.