Врвен квалитет преку реномирани партнери

Нашата мисија е да го следиме развојот и трендовите на светските пазари и да ги приближиме до нашите клиенти. Соработуваме со повеќе од 70 реномирани производители низ 17 земији во светот, од кои најголем дел се европски со долгогодишна традиција во развој и квалитет. Најголемо внимание е посветено на квалитетот и традицијата, заради што застапуваме реномирани и признати брендови. Нашата соработка како генерални застапници со следните партнери е долгогодишна и успешна:

Кант траки

BAUSCHLINNEMANN, Германија

Водечки германски производител на хартиени кант траки, фолии за обложување и CPL ламинати.

Оков за мебел и галантерија

GRASS 

Еден од водечките производители на шарки и водилки за фиоки за мебел. Компанијата е на самиот светски врв според конструкциските решенија, својата иновативност и дизајн.

LEHMANN, Германија

Компанијата Lehmann е основана 1962 година, со седиште во германскиот град Минден. Lehmann е водечки производител на цилиндар брави за канцелариски мебел, како и електронски брави.

OPES, Италија

Компанијата Opes работи од 1980 година и денес е еден од водечките италијански производители на опрема и додатоци за кујнски и друг вид на мебел.

ALVEUS, Словенија

Alveus е еден од најголемите европски производители на кујнски мијалници и сродна кујнска опрема со најдолга традиција. Компанијата е основана во 1955 година и до сега има испорачано милиони кујнски мијалници, кујнски чешми, гастрономски тави и додатоци. Alveus има водечка позиција на пазарот во голем број европски земји и е препознатлив по својата доследност, квалитет и стилски дизајн.

DTC, Кина

DTC има извонредни предности и технолошки напреден производствен процес. Нуди висок квалитет на производи како шарки за мебе, водилки за фиоки, скриени водилки за фиоки, фиоки со метални страници и ситен метален оков за индустријата за мебел.

CAMAR, Италија

Camar е глобален лидер во дизајнирање и производство на техничка опрема за индустријата за мебел. Компанијата е основана во 1960 година и се наоѓа во срцето на Brianza, традиционална област за мебел во северна Италија.

TOJO, Србија

Компанијата Tojo е основана во Пожега, Србија во 1993 година и е специјализирана е во областа на оков наменет за индустријата за мебел.

MAKITA Group, Јапонија

Makita Group е во врвот на најискусните и најреномираните производители на професионален алат во целиот свет.

Исклучителен квалитет, ергономски дизајн и долг живот се општо познати карактеристики на производите на Макита.

BASE PROTECTION, Италија

Base Protection е италијанска компанија специјализирана за заштитни обувки наменети за употреба во сите индустриски гранки и кои ги задоволуваат најновите норми за заштита при работа.

Премази

ADLER, Австрија

Австриската компанија Adler е број 1 меѓу производителите на лакови, бои и премази со традиција која датира од 1934 година.

FSG, Германија

Производите на FSG, како индустриските органски растворувачи на лепило и корективната дрвна козметика, имаат многу широк опсег во индустријата за мебел и во домаќинствата.

Лепила

Henkel, Германија

Германската компанија Henkel е еден од најприсутните и најиновативни производители на лепила за индустријата за мебел во светот. Henkel држи водечка глобална позиција на пазарот во индустрискиот и потрошувачкиот сектор низ целиот свет преку своите реномирани брендови и врвни технологии.

Плочести материјали

PFLEIDERER, Германија

Еден од најголемите светски производители на плочести материјали за индустријата за мебел од Германија, под чие покровителство работат компаниите Wodego и Duropal.

WODEGO, Германија

Со асортиман од повеќе од 250 декоративни плочи и 13 видови на површински третмани, оваа компанија е еден од водечките производители на плочести материјали.

DUROPAL, Германија

DUROPAL е препознатлив  по производството на кујнски работни плочи и дополнителни материјали, меламински плочи, компакт плочи, потпрозорски плочи итн. Палетата производи одговара на декорите на Wodego.

DEKODUR, Германија

DEKODUR е водечки германски производител на ламинати (ultrapas) со алуминиум, бакар, не'рѓосувачки челик како и други материјали со врвни естетски и технички перформанси.

OBERFLEX, Франција

Водечки француски производител на ламинати (ultrapas) со површина од автентичен фурнир покриен со меламински слој.

FORMICA

Мултинационална компанија со исклучително висок квалитет која произведува компакт плочи за надворешна употреба, како и ламинати (ultrapas) со обоено јадро.

In addition to mandatory cookies, we also use analytical and advertising cookies, as well as social network cookies on the Blažič robni trakovi website.

If you agree with this, please click on the I ACCEPT button. For a detailed description and in order to set the use of individual cookies, click on the COOKIE SETTINGS link.

×
Managing cookies on the Blažič robni trakovi website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.